Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Æggesandwich

Billede af retten

Ingredienser

Æggesandwich

3 æg
½ dl mayonnaise
1 dl græsk yoghurt 10 %
2 tsk karry
1 bakke karse
salt og peber
4 stykker fuldkornstoastbrød

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Æggesandwich

1. Kom æggene i en lille gryde, dæk dem med vand og sæt gryden over at koge.

2. Kog æggene i 9-10 minutter. Lad dem køle af i koldt vand.

3. Pil æggene. Hak de kogte æg groft med en kniv og kom dem i en skål.

4. Rør dem sammen med mayonnaise og yoghurt.

5. Smag til med karry, karse, salt og peber.

6. Smør toastbrødet med rigeligt æggesalat og læg den anden skive ovenpå.

7. Tryk dem let sammen, skær dem over i trekanter og servér.

TIP: Det er vigtigt, at du bruger tyk, græsk yoghurt. Bruger du almindelig yoghurt, bliver fyldet alt for tyndt.

 

Tid 20 min
Personer 2 personer
Likes 21 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.