Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Kære forældre

Et nyt univers og en gratis kogebørn til børn og unge
Velkommen til MIT kokkeri, der består af denne hjemmeside og en gratis kogebog. Hvis jeres barn har haft det nye fag Madkundskab i år, så har deres skole haft tilbud om at bestille kogebogen hjem til eleverne, så de kan få denne med hjem i januar 2015. Husk at sig til børnenes lærere, hvis I ikke har modtaget bogen. Så kan de bestille den.

Kogebogen er deres helt egen. Den skal ikke afleveres igen, de kan tage den med sig i livet og bruge den når de vil. Den kan også bruges i det nye fag madkundskab i skolen.

Hvorfor har vi lavet MIT kokkeri?
Vi ved fra interviews med børn og unge, at de gerne vil lære at lave mad, hvis de i højere grad får lov til at gøre det selv.
Med MIT kokkeri kan I give jeres barn mulighed for at starte sit eget kokkeri og lave sine og familiens yndlingsretter.

Giv plads til børnene i køkkenet
Som forældre kan I støtte jeres barn ved at give dem mere plads og ved at være opmærksomme på at faktisk gerne vil og kan. I kan hjælpe på to måder:

  • I kan lade jeres barn lave mad selv, enten mens I er til stede og kan give råd, hvis de beder om det – eller ved at trække jer tilbage til et andet rum.
  • I kan også hjælpe med at planlægge og købe ind, så jeres barn har de ingredienser, det har brug for til sin madlavning.

Opskrifterne
Opskrifterne i MIT kokkeri er velsmagende, og instruktionerne lette at følge. Det er børn og unge fra hele landet, der har udvalgt retterne, mens kokke med særlig ekspertise i børnemadlavning har udarbejdet opskrifterne. Opskrifterne har forskellig sværhedsgrad, og der er taget hensyn til vores forskellige madkultur. En del af retterne kan laves i udekøkken over bål, hvor maden ofte smager endnu bedre.

Vi håber, at I vil støtte op omkring madlavningen – så kan I få serveret de lækreste retter.

God fornøjelse!

Send til en ven
Pinterest
Facebook