Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Download bog

Kære forældre

Velkommen til MIT kokkeri – et online madunivers til børn og unge.

Hvorfor har vi lavet MIT kokkeri?

Vi ved fra interviews med børn og unge, at de gerne vil lære at lave mad, hvis de i højere grad får lov til at gøre det selv.

Med MIT kokkeri kan I give jeres børn mulighed for at starte deres eget kokkeri og lave deres og familiens yndlingsretter.

Giv plads til børnene i køkkenet

Som forældre kan I støtte jeres børn ved at give dem mere plads og ved at være opmærksomme på at de faktisk gerne vil og kan. I kan hjælpe på to måder:

  • I kan lade jeres barn lave mad selv, enten mens I er til stede og kan give råd, hvis de beder om det – eller ved at trække jer tilbage til et andet rum.
  • I kan også hjælpe med at planlægge og købe ind, så jeres barn har de ingredienser, det har brug for til sin madlavning.

Opskrifterne

Opskrifterne i MIT kokkeri er velsmagende, og instruktionerne lette at følge. Det er børn og unge fra hele landet, der har udvalgt retterne, mens kokke med særlig ekspertise i børnemadlavning har udarbejdet opskrifterne. Opskrifterne har forskellig sværhedsgrad, og der er taget hensyn til vores forskellige madkultur. En del af retterne kan laves i udekøkken over bål, hvor maden ofte smager endnu bedre.

Vi håber, at I vil støtte op omkring madlavningen – så kan I få serveret de lækreste retter.

God fornøjelse!

Send til en ven
Pinterest
Facebook