Agurkesandwich
Agurkesandwich er oprindelig en engelsk sandwich, der bliver serveret sammen med en kop earl grey. Men den er også god som en eftermiddagssnack til at stille sulten før aftensmaden.
Ingredienser
Agurkesandwich
1 agurk
2 spsk flødeost naturel
1 tsk sennep
salt
4 stykker fuldkornstoastbrød
Agurkesandwich
1. Riv agurken på et groft rivejern. Du kan også bruge et mandolinjern, hvis I har sådan et, eller skære den i helt tynde skiver med en skarp kniv.
2. Kom agurken i en skål, tilsæt lidt salt og lad det stå i 15 minutter.
3. Pres så meget væde ud af agurkerne som muligt. Brug hænderne.
4. Rør flødeosten med sennep i en skål og smør det på toastbrødet.
5. Fordel et jævnt lag agurker ovenpå og læg en den anden skive brød øverst.
6. Tryk dem let sammen, skær dem i trekanter og servér.