Honningristet mysli
Ingredienser
Mysli
50 g mandler
200 g havregryn
30 g solsikkekerner
30 g græskarkerner
2 spsk kokosmel
4 spsk flydende honning
2 spsk tørrede bær, fx tranebær, abrikoser
eller rosiner
Honningristet mysli
1. Tænd ovnen på 170 grader.
2. Hak mandlerne groft.
3. Bland mandler, havregryn, solsikkekerner, græskarkerner og kokosmel i en skål.
4. Tilsæt honning og rør godt rundt i skålen, til det hele er klistret.
5. Læg bagepapir på en bageplade. Hæld mysliblandingen ud på papiret og fordel den.
6. Rist myslien i den varme ovn i 15-20 minutter. Vend rundt i myslien undervejs.
7. Tag myslien ud, når den er gylden, og lad den køle helt af.
8. Tilsæt de tørrede bær.
9. Opbevar myslien i et lufttæt glas eller en dåse.