Tabouleh
Ingredienser
Tabouleh
2 dl couscous
3 dl kogende vand
2 tsk salt
2 spsk olivenolie
50 g sesamfrø
1/2 bundt bredbladet persille
1 stort salatløg eller 3 forårsløg
4 tomater
1 citron
salt og peber
Tabouleh
1. Kom couscoussen i en skål og hæld 3 dl kogende vand over. Tilsæt salt og 1 spsk olie. Dæk skålen med madfilm og lad den stå i 5-10 minutter.
2. Rist sesamfrøene gyldne på en tør pande, mens du rører i dem, så de ikke brænder på. Tag panden af varmen.
3. Skyl persillen og hak den groft. Pil og hak løget eller forårsløgene fint.
4. Skyl tomaterne og skær dem i små tern.
5. Vend grønt og couscous sammen med citronsaft og olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber og drys med sesamfrø.