Grønkålstatar med rugbrødscroutoner
Ingredienser
Grønkålskatar med rugbrødscroutoner
4 skiver rugbrød
1 grønkålsstok
1 citron
1 rødløg
1 dl skyr eller cremefraiche
½ tsk salt
½ tsk peber
Grønkålstatar med rugbrødscroutoner
1. Lav rugbrødscroutonerne først.
2. Pluk grønkålsbladene af stokken, skyl kålen godt og ryst den fri for vand.
3. Hak kålen fint og læg den i en skål.
4. Pil rødløget og skær det over i to. Hak den ene halvdel fint.
5. Snit den anden halvdel i tynde skiver.
6. Pres saften af citronen.
7. Vend grønkålen med skyr eller cremefraiche.
8. Tilsæt citronsaft, hakket rødløg, salt og peber.
9. Pynt grønkålstataren med croutoner og rødløgskiver.
15-20
min
4
personer