Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Download bog

Blomkålscouscous

Billede af retten

Ingredienser

Blomkålscouscous

½ blomkål
50 g tørrede dadler
½ bundt persille
saft af ½ citron
2 spsk olivenolie
salt og peber

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Blomkålscouscous

1. Skyl blomkålen og hak eller riv den helt fint.

2. Fjern sten fra dadlerne og hak dem groft.

3. Skyl og hak persillen groft.

4. Bland blomkål, dadler og persille i en skål.

5. Dryp citronsaft og olie over.

6. Drys med salt og peber.

TIP: Servér blomkålscouscous som tilbehør til fx falafel (se opskrift på falafel under Vegetarmad)

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 3 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.