Chilisalsa
Salsaen er supergod til især falafel, gryderetter og chili con carne.
Ingredienser
Chilisalsa
4 friske røde chilier
2 løg
1 spsk olivenolie
2/3 flaske mosede eller 1 dåse flåede tomater
2 spsk tomatpuré
3 spsk vineddike
2 spsk sukker
salt og peber
Chilisalsa
- Skær stilkene af chilierne, kassér dem og skær chilierne i grove stykker.
- Vask straks dine hænder, da det kan svie, hvis du kommer til at klø dig i øjnene.
- Pil og hak løgene.
- Kom olie på en pande og steg løg og chili ved svag varme i 2 minutter.
- Tilsæt tomaterne og tomatpuréen og kog det godt igennem.
- Tilsæt vineddike, sukker, salt og peber og kog igennem igen.
- Lad blandingen køle af og hæld den i et rent syltetøjsglas, før du sætter den i køleskabet.