Myslibarer
Ingredienser
1 æg
½ dl appelsinsaft
et dryp citronsaft
4 spsk rapsolie
½ dl flydende honning
150 g havregryn
50 g kokosmel
50 g hvedemel
225 g tørrede frugter, fx abrikoser, rosiner, dadler
50 g nødder eller kerner, fx mandler, hasselnødder, solsikkekerner
evt. 50 g mørk chokolade til overtræk
Myslibarer
1. Tænd ovnen på 185 grader.
2. Pisk ægget med appelsinsaft, rapsolie og honning i en skål.
3. Rør havregryn, kokosmel og hvedemel i blandingen.
4. Hak eller blend de tørrede frugter og nødder fint og ælt dem i dejen.
5. Læg bagepapir på en bradepande og fordel myslidejen i ét lag på papiret, der er ca. 11/2 cm højt.
6. Bag myslidejen i 25-30 minutter.
7. Tag den ud og lad den køle af.
8. Skær den ud i barer og opbevar dem i en lufttæt dåse ved stuetemperatur.
TIP: Du kan give myslibarerne chokoladeovertræk: Smelt chokoladen ved lav varme (se hvordan under opskrift på “Chokolademousse”). Når chokoladen er flydende, kan du smøre den på myslibarerne.