Havregrynskugler med tørret frugt
Herlige små 'kanonkugler', der ligger godt i maven. Husk at vaske hænder, inden du triller dem.
Ingredienser
Havregrynskugler
150 g dadler
150 g tørrede abrikoser
75 g mandler eller hasselnøddekerner
40 g finvalset havregryn
3 tsk kakao
1 tsk kanel
evt. 1 tsk fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
ca. 2 spsk presset appelsinsaft
100 g kokosmel til at rulle i
Havregrynskugler med tørret frugt, ca. 30 stk.
1. Hak dadler, abrikoser og mandler eller hasselnødder så fint, du overhovedet kan.
2. Bland dem med havregryn, kakao, kanel og revet appelsinskal i en skål.
3. Eller blend dadler, abrikoser, mandler og de andre ting sammen i en foodprocessor.
4. Tilsæt appelsinsaften og saml massen med hænderne.
5. Tril små kugler og vend dem i kokosmel.