Parterne bag
Parterne bag MIT kokkeri
MIT kokkeri var resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet blev støttet af Nordea-fonden.
Bag kogebogens mange opskrifter stod en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen (kok), Louisa Lorang (kok), Simon Sørensen (kok og faglærer på kokkeskolen i Aalborg), Klavs Styrbæk (kok), Carina Malling Skronski (madskribent og hjemkundskabslærer), Elsebeth Palsgaard (NordiskNaturligvis), Puk Maia Ingemann (Fødevarestyrelsen) og Claus Holm (kok). Lektor Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.
Ophavsret
Komiteen for Sundhedsoplysning og fotograf Rishi Sæther/Happy Living.