Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Tilmeld din madklub

(OBS: LUKKET FOR TILMELDING)

Jaaa, vi har nået vores mål og der er startet 50 MIT Kokkeri Madklubber op rundt i hele landet i SFO’er, spejdertropper, væresteder for børn og unge m.fl. som vi håber er med til at styrke børnenes fælleskabe, deres  madlavningensglæde og deres generelle madlavningsevner.  Det er vi meget glade for i MIT kokkeri. Det betyder desværre også, at vi ikke kan sende flere startpakker afsted med bøger og forklæder, men skulle du have lyst til at starte en madklub op – så kig rundt på hjemmesiden, hvor alle opskrifterne er frit tilgængelig. Du kan også finde diplomer til børnene, som du kan printe, og læse mere om værdierne, som MIT kokkeri Madklubberne bygger på.

Udfyld formularen nedenfor og beskriv, hvordan I vil lave jeres MIT kokkeri Madklub

(OBS: LUKKET FOR TILMELDING

Når du udfylder formularen til MIT kokkeri Madklub skal du:

  • Lave en kort tekst, hvor du beskriver jeres madklub
  • Forklare hvilke rammer,  madklubben er etableret i, f.eks. en fritidsklub
  • Fortælle hvor gamle børnene er
  • Beskrive plan for brug af sociale medier ift. kommunikation af aktiviteter i madklubben
  • Skrive kontaktoplysninger og en kontaktperson

Når du har udfyldt formularen, vil du blive kontaktet af MIT kokkeri og få besked om, hvorvidt vi kan tilbyde jer at være en MIT kokkeri Madklub. I får herefter tilsendt en MIT kokkeri Madklubpakke med:

  • MIT kokkeri kogebøger (25 stk.),
  • MIT kokkeri tatoveringer
  • MIT kokkeri forklæder (10 stk)
  • Plakater til at pynte køkken op med

Husk at du også kan tilmelde dig Facebook-gruppen “Netværk for MIT kokkeri-madklubber” og blive inspireret eller dele tips og tricks med andre madklubber.

 

Send til en ven
Pinterest
Facebook