Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Download bog

Kyllingesticks med peanutbutter-dip

Billede af retten

Det smager bare bedre, når maden er sat på pinde! Især når man kan dyppe dem i en cremet peanutbutter-dip. Lav en sprød råkost til eller en stor salat.

Ingredienser

Peanutbutter-dip

6 spsk peanutbutter
saft af ¼ citron
3 spsk soja
1 dl kokosmælk
1 fed hvidløg
evt. ½ dl vand

Tilbehør

råkostsalat (se opskrift under salater)

Kyllingesticks

træspyd
500 g kyllingebrystfilet
3 spsk olivenolie
salt og peber
1 lime eller citron

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Råkost eller salat

Begynd med at lave råkosten eller en anden salat (se opskrift under salater).

Peanutbutter-dip

  1. Rør peanutbutter, citronsaft, soja og kokosmælk sammen i en lille gryde.
  2. Pil hvidløg og pres det med en hvidløgspresser. Kom det ned til de andre ingredienser i gryden.
  3. Rør det sammen og kog blandingen op på komfuret. Kog det i et par minutter.
  4. Smag, om du synes, dippen skal have mere soja og citron.
  5. Juster evt. konsistensen med lidt vand, hvis du synes, den er for tyk.

Kyllingesticks

  1. Tænd ovnen på 180 grader.
  2. Læg træspyddene i blød i en skål med vand, så de ikke brænder i ovnen.
  3. Skær kyllingekødet i lange strimler.
  4. Pensl kødet med olie og sæt det på træspyd.
  5. Krydr med salt og peber.
  6. Læg grillspyddene på en plade med bagepapir og steg dem i den varme ovn i 10-12 minutter, til de er gennemstegte. Der skal komme gennemsigtig væske ud, når du prikker i kødet med en gaffel.
  7. Dryp saft fra lime eller citron over kødet.

Servering

Servér de varme kyllingesticks på et fad med peanutbutter-dip i en skål til at dyppe i. Spis den sprøde råkost eller salat til.

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.