Sådan laver du kylling i yoghurt med krydderier og ris – 3/5

Kylling i yoghurt

  1. Pil og hak hvidløg og løg.
  2. Skyl og skær tomaterne i mindre tern.
  3. Riv ingefæren på den fine side af et rivejern.
  4. Varm olien op i en gryde, og sted løgene til de bliver møre og gyldne.
  5. Tilsæt kylling indefær, hvidløg, yoghurt, tomater og garam masala.
  6. Lad kyllingen simre i gryden i ca. 20-25 minutter. Vend den et par gange undervejs. Begynd at koge risene imens.
  7. Skru op for varmen under gryden med kylling, og lad retten boble, til olien begynder at skille fra resten af retten.
  8. Kom 1 spsk olie i bunden af en anden gryd. Hæld derefter risene og kyllingenblandingen i, og bland det godt sammen.
  9. Lad retten koge ved god varme i 10 minutter. Skru ned for varmen, og lad det simre videre i ca. 10 minutter mere.

Tilbage til opskriften Næste Tilbage