Sådan laver du hotdog de luxe – 1/5

Hotdogbrød (ca. 14 stk.)

  1. Rør gæren ud i det lunkne vand.
  2. Rør sukker, salt, blødt smør og kardemomme i gærblandingen.
  3. Rør melet i gærblandingen. Ælt dejen, til den er sammenhængende og smidig.
  4. Find en bradepande (ca. 25 x 40 cm) med kant, og beklæd den med bagepapir.
  5. Bred dejen ud i bradepanden med hænderne. Det er vigtigt, at den kommer helt ud til kanterne. Lad dejen hæve i 45 minutter.
  6. Lav herefter dybe riller i dejen med en dejskraber. Rillerne delerdejen op og markerer dine hotdogbrød. lav en rille på langs og ca. 6 riller på tværs. Så der er ca. 14 brød i alt.
  7. Lad hotdogbrødende efterhæve i yderligere 25. minutter.
  8. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter. Afkøl og del brødene fra hinaden. Hvis du har hotdogbrød tilovers kan de fryses og bruges en anden dag.


Tilbage til opskriften Næste