Sådan laver du hotdog de luxe – 1/5
Hotdogbrød (ca. 14 stk.)
- Rør gæren ud i det lunkne vand.
- Rør sukker, salt, blødt smør og kardemomme i gærblandingen.
- Rør melet i gærblandingen. Ælt dejen, til den er sammenhængende og smidig.
- Find en bradepande (ca. 25 x 40 cm) med kant, og beklæd den med bagepapir.
- Bred dejen ud i bradepanden med hænderne. Det er vigtigt, at den kommer helt ud til kanterne. Lad dejen hæve i 45 minutter.
- Lav herefter dybe riller i dejen med en dejskraber. Rillerne delerdejen op og markerer dine hotdogbrød. lav en rille på langs og ca. 6 riller på tværs. Så der er ca. 14 brød i alt.
- Lad hotdogbrødende efterhæve i yderligere 25. minutter.
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i 18-20 minutter. Afkøl og del brødene fra hinaden. Hvis du har hotdogbrød tilovers kan de fryses og bruges en anden dag.
Tilbage til opskriften
Næste