Sådan laver du grøntsagslasagne – 2/3

Lasagne

  1. Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint.
  2. Skyl squashene og riv dem på den grove side af et rivejern.
  3. Opvarm en gryde med lidt olivenolie. Steg løg, hvidløg og squash i nogle minutter, krydr med salt og peber.
  4. Kom spinaten i gryden, tilsæt 1/2 dl vand, og bring det til kogepunktet. Smag til med salt og peber og evt chili.
  5. Tænd ovnen på 200 grader.
  6. Smør et fad med olie. Fadet skal være stort nok til, at der skal 4 pastaplader til at dække bunden. Læg et lag pastaplader i bunden.
  7. Fordel først spinatfyld og bechamelsauce over pastapladerne. Gentag indtil spinatfyldet, bechamelsovs og lasagneplader er brugt op. Top med revet ost.
  8. Bag lasagnen i ovnen i ca.35 minutter, til lasagnepladerne er møre og osten er gylden.

Tilbage til opskriften Næste Tilbage