Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Download bog

Fiskefilet med remoulade

Billede af retten

Du kan købe friske fiskefileter hos en fiskehandler eller i supermarkedet. Du kan dog også bruge frosne fiskefileter – det er også helt fint. Fiskefileter skal spises lige, når de er tilberedt.

Ingredienser

Fiskefileter

2 æg
1 spsk vand
1 dl hvedemel
4 store fiskefileter eller 8 mindre (ca. 500 g)
10 g smør
salt og peber
1 citron

Remoulade

køb den færdig eller lav din egen (se opskrift under Salater og tilbehør)

Salat

1 hovedsalat
2 gulerødder
½ agurk
1 peberfrugt

Tilbehør

rugbrød med hele kerner

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Remoulade

Hvis du vil lave din egen remoulade (klik her for opskrift), så begynd med den.

Salat

  1. Skyl salathovedet og pluk salatbladene i grove stykker. Tør dem og læg dem på et fad.
  2. Skræl gulerødderne, skær dem i stave og kom dem på fadet.
  3. Skyl agurken og skær også den i stave. Skær peberfrugten over på langs, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Anret begge dele på fadet.

Fiskefileter

  1. Slå æggene ud i en skål, tilsæt 1 spsk vand og pisk det sammen med en gaffel.
  2. Kom melet på en tallerken.
  3. Skær fiskefileterne over på langs og vend dem æg og derefter i melet.
  4. Læg fiskefileterne på en tallerken, indtil de skal steges.
  5. Sæt en pande på komfuret og varm den op. Tilsæt smør.
  6. Når smørret bruser, lægger du fiskefileterne på. Steg dem ved god varme i ca. 4 minutter på hver side. Start med at stege ved god varme, og skru så lidt ned.
  7. Skær citronen i både.

Servering

Server fiskefileterne med salat, remoulade, citronbåde og rugbrød.

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.