Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Parterne bag

Parterne bag MIT kokkeri

MIT kokkeri er resultatet af et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet og Haver til Maver. Projektet støttes af Nordea-fonden.

Bag kogebogens mange opskrifter står en række erfarne madeksperter bestående af Søren Ejlersen(kok), Louisa Lorang (kok), Simon Sørensen (kok og faglærer på kokkeskolen i Ålborg), Klavs Styrbæk (kok), Carina Malling Skronski (madskribent og hjemkundskabslærer), Elsebeth Palsgaard (NordiskNaturligvis), Puk Maia Ingemann (Fødevarestyrelsen) og Claus Holm (kok). Lektor Karen Wistoft, Institut for Uddannelse og Pædagogik/Aarhus Universitet har ansvar for bogens sundhedspædagogiske profil.

Kontakt
Yderligere oplysninger vedrørende bogens tilblivelse og udgivelse fås ved henvendelse til kommunikationskonsulent Birgitte Sabra, bs@sundkom.dk / 51 42 42 02 eller direktør Charan Nelander, cn@sundkom.dk / 25 48 76 61.

Ophavsret
Komiteen for Sundhedsoplysning og fotograf Rishi Sæther/Happy Living.

Fakta
Bogen uddeles gratis til elever, der får faget Madkundskab i skoleåret 2014 og 2015.

Al foto og video er produceret af Rishi / Happylivingmedia.com

Nordea-fondens formål er almennyttig og velgørende. Fonden støtter bl.a. også DM i Hjemkundskab, skolehaveprojektet Haver til Maver og forskning i Ny Nordisk Hverdagsmad.

Send til en ven
Pinterest
Facebook