Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Vegeburger med sprødt grønt og avocado-tomatsalsa

Billede af retten

Ingredienser

Grøntsager

1/2 augurk
2 tomater
1/2 salathoved

Vegebøffer

80g kartofler
80g pastinakker
80g gulerødder
1/2 løg
1 dåse kogte kidneybønner
4 spsk havregryn
1 tsk salt
peber
4 spsk olie

Tilbehør

4 burgerboller (se link nedenfor)
Hjemmelavet ketchup (se link nedenfor)
evt. avocado-tomatsalsa (se link nedenfor)
evt. chili-salsa (se link nedenfor)

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Burgerboller

Hvis du selv vil lave burgerboller og øvrigt tilbehør, så start med det. Det er ikke medregnet i tidsforbruget på 45 min.

Grøntsager

  1. Skyl agurk og tomater og skær dem i skiver.
  2. Skyl salaten og slyng den fri fra vand eller dup den tør med et rent viskestykke. Snit den groft.

Vegebøffer

  1. Skræl kartofler, gulerødder, pastinakker og løg og riv det hele på den grove side af et rivejern. Kom det i en skål.
  2. Hæld kidneybønnerne i en sigte, så væsken kan løbe fra.
  3. Held herefter kidneybønnerne over på en tallerken og mos dem med en gaffel.
  4. Bland bønnemos og havregryn sammen med grøntsagerne i skålen og smag til med salt og peber.
  5. Varm en pande med slip-let-belægning op på komfuret og kom halvdelen af olien på.
  6. Form 4 bøffer og steg dem på panden ved middel varme i ca. 6 minutter på hver side. Tilføj det sidste olie undervejs, så bøfferne ikke brænder på.
  7. Lun burgerbollerne i en varm ovn eller på brødristeren.

Servering

Saml burgeren med ketchup, bønnebøf, sprødt grønt og avocado-tomatsalsa, chilisalsa eller anden tilbehør efter smag.

Tid 45 min
Personer 4 personer
Likes 9 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.