Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Thai fish cakes med ris, lime og sød chilisauce

Billede af retten

Ingredienser

Fish cakes

1 fed hvidløg
2 forårsløg
2 cm frisk ingefær
1 lille stykke frisk chili
400 g hakket torsk
1 1/2 spsk mel
1 1/2 tsk salt
2 æg
1/2 dl mælk
friskkværnet peber
1 tsk karry
3 spsk hakkede friske koriander,
purløg eller persille

Tilbehør

kogte jasminris eller en salat
sød chilisauce
1 lime

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Tilbehør

Hvis du vil lave salat, så start med den. Du finder opskrifter her

Fish cakes

  1. Pil hvidløget, og pres eller hak det fint.
  2. Skyl forårsløg og skær roden af og snit dem i tynde skiver.
  3. Riv ingefæren på den fine side af et rivejern.
  4. Hak et lille stykke af chilien fint.
  5. Sæt risene over at koge nu. Find opskrift her
  6. Rør hakket fisk sammen med salt, mel og tilsæt mælk lidt ad gangen, krydr med peber, karry, chili, krydderurter, hvidløg, forårsløg og revet ingefær.
  7. Form 12-14 fiskefrikadeller, og steg dem i olie i 4-5 minutter på hver side ved jævn varme, til de er gennemstegte og gyldne.

Servering

Servér de stegte fish cakes med kogte jasminris, hakket koriander, limesaft, sød chilisauce og evt. en salat.

Tid 50 min
Personer 4 personer
Likes 1 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.