Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Spinatpandekager

Billede af retten

Prøv spinatpandekagerne, hvis du gerne vil have pandekager til aftensmad – men husk, at de ikke er søde, så de skal serveres som hovedret med tilbehør.

Ingredienser

Pandekager

2 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
1/2 tsk peber
2 dl mælk
500 g hakket, optøet spinat
2 æg
25 g smeltet smør
1/4 dl olivenolie

Tilbehør

tomatsalsa
bønne-spinatsalat
kyllingesticks

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Pandekager

  1. Bland mel, bagepulver, salt og peber i en skål.
  2. Kom mælk og spinat i en blender, og blend det i 1 minut. Tilsæt derefter æg og smør, og blend videre i 10 sekunder.
  3. Hæld indholdet fra blenderen op i skålen med mel, mens du pisker i melblandingen med et piskeris, så der ikke kommer klumper.
  4. Varm en pande op på komfuret, og tilsæt 2 spsk olie. Hæld dejen på panden i små klatter, og steg 12-14 små, tykke pandekager ved let til middel varme. De skal stege i 3 minutter på hver side.

 

Servering

Pandekagerne smager rigtig godt med fx tomatsalsa, bønne-spinatsalat og kyllingesticks til.

 

Tid 45 min
Personer 4 personer
Likes 2 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.