Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Rugbrødsstave

Billede af retten

Rugbrødsstave kan bruges som tilbehør til salat eller suppe. De kan laves dagen i forvejen. Men opbevar dem tørt i fx en kagedåse − og ikke i køleskabet, hvor de bliver bløde.

Ingredienser

Rugbrødsstave

6 tykke skiver rugbrød
3 spsk olivenolie
1 tsk groft salt

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Rugbrødsstave

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Skær rugbrødet i tykke stave.
  3. Pensl rugbrødsstavene med olivenolie på begge sider.
  4. Drys dem med salt og læg dem på bagepapir på en bageplade.
  5. Bag rugbrødsstavene i den varme ovn i 8-10 minutter, eller til de er sprøde og lækre.
  6. Lad rugbrødsstavene køle af.
Tid 25 min
Personer 4 personer
Likes 470 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.