Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Ristede kerner

Billede af retten

Ristede kerner smager skønt i salaten. Ristningen fremhæver kernernes smag. Du kan både riste græskar-, pinje- og solsikkekerner. Sørg for at ryste panden eller røre i kernerne under ristningen, så de ikke bliver sorte.

Ingredienser

Ristede kerner

½ dl kerner, fx græskar-, pinje- eller solsikke-
1 spsk olivenolie
groft salt

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Ristede kerner

1. Kom olie på en pande og varm den op.

2. Kom kernerne på panden og rist dem, indtil de popper eller får farve. Ryst panden eller rør i kernerne, så de ikke brænder på.

3. Drys dem med salt.

4. Hæld dem over i en lille skål og lad dem køle af.

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 8 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.