Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Remoulade

Billede af retten

Ingredienser

Remoulade

1 agurk
½ tsk salt
½ blomkål
200 g gulerødder
1 lille løg
1 dl mayonnaise
2 dl yoghurt naturel
2 tsk karry
1 tsk æbleeddike

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Remoulade

1. Skyl agurken, skær den i små tern og læg dem i en sigte.

2. Drys agurketernene med salt og lad dem trække i 10 minutter i sigten.

3. Skyl blomkålen og riv den på et groft rivejern.

4. Skræl gulerødderne og hak dem i bittesmå tern.

5. Vrid agurken fri for salt og væde i dine hænder.

6. Pil løget og hak det fint.

7. Blandt løget med blomkål, gulerødder og agurk i en skål.

8. Tilsæt mayonnaise, yoghurt naturel, karry og eddike og rør det hele godt sammen.

9. Sæt remouladen på køl i en lukket beholder, til du skal bruge den.

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 4 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.