Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Pitabrød

Billede af retten

Ingredienser

Pitabrød

25 g gær
3 dl lunkent vand
½ tsk groft salt
150 g grahamsmel
ca. 275 g hvedemel

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Pitabrød, 10 stk.

1. Smuldr gæren i vandet i en skål og rør, til den er opløst.

2. Tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel lidt ad gangen. Ælt dejen godt sammen på køkkenbordet.

3. Kom dejen tilbage i skålen og dæk den med et fugtigt viskestykke. Stil den til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

4. Tænd ovnen på 200 grader.

5. Tag dejen ud af skålen og læg den på et meldrysset bord. Ælt den godt igennem.

6. Del dejen i 10 stykker, form dem til boller og rul dem flade med en kagerulle.

7. Læg de flade boller på en bageplade med bagepapir.

8. Lad dem efterhæve i ca. 10 minutter.

9. Bag pitabrødene midt i den varme ovn i ca. 10 minutter.

Tid 45 min + hævning
Personer 5 personer
Likes 11 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.