Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Naanbrød

Billede af retten

Ingredienser

Naanbrød

10 g gær
1 dl lunkent vand
2 spsk yoghurt naturel
1 sammenpisket æg
1 tsk salt
250-300 g hvede- eller speltmel
5 spsk olivenolie
lidt olivenolie til pensling
evt. 1 fed hvidløg
evt. 2 tsk tørret oregano

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Naanbrød, 4 stk.

1. Rør gæren ud i vandet i en skål.

2. Tilsæt yoghurt, æg og salt. Rør det hele godt sammen.

3. Tilsæt skiftevis mel og olie, til dejen er blevet fast.

4. Drys lidt mel på køkkenbordet og ælt dejen i ca. 10 minutter.

5. Dæk dejen med et fugtigt klæde og lad den hæve i 30 minutter et lunt sted.

6. Del dejen i fire dele og rul dem til små kugler. Lad dem hæve igen i ca. 10 minutter.

7. Tænd ovnen på 250 grader.

8. Kom mel på fingrene og tryk dejkuglerne ud til små runde, flade brød.

9. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med olie.

10. Bag brødene i den varme ovn i 5-7 minutter, til de er gyldne. Tag dem ud.

11. Pil hvidløgsfeddet og hak det meget fint.

12. Pensl brødene med en lille smule olie og drys evt. med finthakket hvidløg og tørret oregano.

Tid 40 min + hævning
Personer 4 personer
Likes 24 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.