Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Myslibarer

Billede af retten

Ingredienser

Myslibarer

1 æg
½ dl appelsinsaft
et dryp citronsaft
4 spsk rapsolie
½ dl flydende honning
150 g havregryn
50 g kokosmel
50 g hvedemel
225 g tørrede frugter, fx abrikoser, rosiner, dadler
50 g nødder eller kerner, fx mandler, hasselnødder, solsikkekerner
evt. 50 g mørk chokolade til overtræk

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Myslibarer

1. Tænd ovnen på 185 grader.

2. Pisk ægget med appelsinsaft, rapsolie og honning i en skål.

3. Rør havregryn, kokosmel og hvedemel i blandingen.

4. Hak eller blend de tørrede frugter og nødder fint og ælt dem i dejen.

5. Læg bagepapir på en bradepande og fordel myslidejen i ét lag på papiret, der er ca. 11/2 cm højt.

6. Bag myslidejen i 25-30 minutter.

7. Tag den ud og lad den køle af.

8. Skær den ud i barer og opbevar dem i en lufttæt dåse ved stuetemperatur.

TIP: Du kan give myslibarerne chokoladeovertræk: Smelt chokoladen ved lav varme (se hvordan under opskrift på “Chokolademousse”). Når chokoladen er flydende, kan du smøre den på myslibarerne.

Tid 45 min
Personer 4 personer
Likes 21 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.