Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Morgengrød

Billede af retten

Det er nemt og sundt at spise grød til morgenmad. Spis grøden, som den er, eller kom frugt, bær og nødder ovenpå som her. Du kan også lave grøden udelukkende af havregryn.

Ingredienser

Grød

1 dl fintvalsede havregryn
½ dl rugflager
1 nip salt
1 lille tsk stødt kanel
½ æble
2 dl vand eller mælk

Topping

¼ banan, æble, pære eller anden frugt
1 lille håndfuld bær
evt. lidt mandler eller hasselnøddekerner

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Morgengrød

1. Kom havregryn, rugflager, salt og kanel i en gryde.

2. Riv æblet groft på et rivejern. Kassér æbleskroget.

3. Kom revet æble og vand eller mælk i gryden og sæt gryden over ved middel varme.

4. Lad det koge op og lad så grøden småkoge i 3-5 minutter. Rør imens.

Topping

1. Skyl frugt og bær og skær frugten i mindre stykker.

2. Hak mandlerne eller hasselnødderne, hvis du vil have nødder på.

Servering

Spis grøden i skåle med frugt og bær og nødder på toppen samt evt. lidt kold mælk

Tid 10 min
Personer 4 personer
Likes 9 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.