Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Kyllingenuggets med spidskålssalat

Billede af retten

De sprøde kyllingenuggets smager godt med spidskålssalat til. Du kan også vælge en dip under Snacks og dip. Fx passer peanutbutter-dippen godt, og en raita eller sød chilisovs er også god at dyppe i.

Ingredienser

Kyllingenuggets

400-600 g kyllingebrystfilet
4 dl rasp
1 tsk paprika
1 tsk salt
lidt peber
2 æg
3 spsk olie
½ citron

Spidskålssalat

1 spidskål
2 æbler
3 gulerødder
3 spsk olivenolie
½ citron
salt og peber

Tilbehør

evt. chilisalsa

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Spidskålssalat

  1. Skyl spidskål og æbler. Skrub eller skræl gulerødderne.
  2. Skær spidskålen igennem på langs, skær stokken fra og snit den fint.
  3. Skær æblerne i både, fjern kernehus og stilk og skær dem tern.
  4. Flæk gulerødderne på langs og skær dem i tynde skiver.
  5. Vend spidskål, æble og gulerod sammen i en skål sammen med olivenolie, saft fra den halve citron samt salt og peber.

Kyllingenuggets

  1. Skær kyllingekødet i tern på ca. 2 x 2 cm.
  2. Rør rasp, paprika, salt og peber sammen i en skål.
  3. Slå æggene ud i en anden skål og pisk dem sammen med en gaffel.
  4. Vend kyllingekødet i æggene, så de er smurt godt ind, og vend dem så i raspblandingen. Læg dem på en tallerken.
  5. Varm en pande op på komfuret til middel varme og kom olie på.
  6. Kom kyllingenuggets på panden med 1-2 cm mellem hver.
  7. Steg dem i 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
  8. Skær citronen ud i både.

Servering

Servér dine kyllingenuggets med citronbåde og den friske spidskålssalat til og evt. chilisalsa.

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.