Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Kyllingefrikadeller med vandmelon-tomatsalat

Billede af retten

Ingredienser

Kyllingefrikadeller

2 løg
saft og skal af ¼ citron
evt. hakket persille
400 g hakket kyllingekød (eller kalkun)
1 spsk hvedemel
2 æg
1 dl mælk
2 spsk olivenolie
salt og peber

Tilbehør

vandmelon-tomatsalat med feta (se opskrift under salater)
evt. tzatziki (se opskrift under dip)

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Vandmelon-tomatsalat

  1. Begynd med at lave vandmelon-tomatsalaten (se opskrift under salater) og evt. tzatzikien (se opskrift under snacks og dip).

Frikadeller

  1. Pil løgene og hak dem helt fint − eller riv dem på et rivejern.
  2. Skyl og hak evt. persille.
  3. Riv citronskallen på et fint rivejern. Pres saften ud med en citronpresser.
  4. Kom det hakkede kyllingekød i en stor skål og rør det sammen med citron, løg, persille, hvedemel, æg og mælk. Brug en elpisker.
  5. Krydr farsen med salt og peber.
  6. Lad farsen trække i køleskabet i 10 minutter.
  7. Sæt en pande på komfuret med olivenolie og varm den op. Form farsen til frikadeller og steg dem på panden i ca. 3 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne.

Servering

Spis frikadellerne med vandmelonsalaten og evt. tzatziki til.

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.