Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Hvidløgscroutoner

Billede af retten

Hvidløgscroutoner er nemme at lave og smager himmelsk til suppe eller salat.

Ingredienser

Hvidløgscroutoner

4 skiver ikke alt for friskt, lyst brød
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt og peber

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Hvidløgscroutoner

  1. Skær brødskiverne i små tern på størrelse med sukkerknalder.
  2. Kom olie på en pande, og brødet på.
  3. Pil hvidløgsfeddene og pres dem over brødet på panden.
  4. Steg croutonerne, til de er gyldne. Vend i dem undervejs, så de får farve på alle sider.
  5. Krydr imens med salt og peber

Servering

Drys croutonerne over salat eller suppe. Velbekomme!

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 2 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.