Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Hjemmelavet ketchup

Billede af retten

Ingredienser

Ketchup

1 løg
2 spsk olivenolie
2 tsk eddike
1 tsk sukker
1 karton eller dåse flåede tomater
½ tsk salt
½ tsk peber

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Hjemmelavet ketchup

1. Pil og hak løget fint. Steg løget i en gryde med lidt olie ved middel varme, til det er gennemsigtigt. Rør i det undervejs.

2. Tilsæt eddike, sukker og flåede tomater og kog det ved middel varme i 5-7 minutter. Tilsæt salt og peber.

3. Lad ketchuppen køle af. Blend den med en stavblender, så den bliver glat og fin.

TIP: Opbevar din ketchup i en lukket, ren beholder i køleskabet.

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 11 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.