Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Grønkålstatar med rugbrødscroutoner

Billede af retten

Ingredienser

Grønkålskatar med rugbrødscroutoner

4 skiver rugbrød
1 grønkålsstok
1 citron
1 rødløg
1 dl skyr eller cremefraiche
½ tsk salt
½ tsk peber

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Grønkålstatar med rugbrødscroutoner

1. Lav rugbrødscroutonerne  først.

2. Pluk grønkålsbladene af stokken, skyl kålen godt og ryst den fri for vand.

3. Hak kålen fint og læg den i en skål.

4. Pil rødløget og skær det over i to. Hak den ene halvdel fint.

5. Snit den anden halvdel i tynde skiver.

6. Pres saften af citronen.

7. Vend grønkålen med skyr eller cremefraiche.

8. Tilsæt citronsaft, hakket rødløg, salt og peber.

9. Pynt grønkålstataren med croutoner og rødløgskiver.

Tid 15-20 min
Personer 4 personer
Likes 0 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.