Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Fiskepinde med fritter

Billede af retten

Fish & chips, som retten også hedder, bliver i England solgt med avispapir omkring fra små boder. Det er den engelske form for pølsevogne og hotdogs. Her er din hjemmelavede version.

Ingredienser

Kartoffelfritter

800 g bagekartofler
6-7 spsk olivenolie
salt

Fiskepinde

600 g torskefilet uden ben
salt og peber
80 g rasp
2-3 spsk olie

Tilbehør

1000 øer-dressing (se opskrift under Snack og dip)
1 citron

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

1000 øer-dip

Begynd med at lave dippen (se opskrift under Snack og dip) og stil den på køl.

Kartoffelfritter

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i grove både. Læg dem på bagepapir i en bradepande.
  3. Vend dem med 2 spsk olie og lidt salt.
  4. Bag kartoffelfritterne i ovnen i ca. 40 minutter, til de er møre og gyldne.

Fiskepinde

  1. Tjek, at fisken er helt fri for ben. Skær den i stave på 2-3 cm.
  2. Drys fiskestavene med salt og vend dem i rasp på en tallerken.
  3. Kom 2-3 spsk olie på en pande og varm den op på komfuret.
  4. Steg fiskepindene sprøde og gyldne i ca. 2 minutter på hver side. Brug en gaffel til at vende dem med.
  5. Drys med salt og peber.

Servering

Servér fritter og fiskepinde med 1000 øer-dip og citronbåde til. Citronen kan du dryppe over fiskepindene.

Tid 1 time
Personer 4 personer
Likes 26 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.