Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Cookies med chokolade og nødder

Billede af retten

Ingredienser

Cookies

125 g blødt smør
100 g lys muscovado-sukker
eller brun farin
85 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 1/2 tsk stødt kanel
1 knsp salt
1 æg
100 g mørk chokolade
75 g hasselnødder
75 g finvalsede havregryn

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Cookies

  1. Rør det bløde smør sammen med muscovado-sukker eller brun farin.
  2. Bland hvedemel, bagepulver, kanel og salt i en skål.
  3. Rør melblandingen, ægget og smørmassen sammen til en jævn og ensartet dej.
  4. Hak chokolade og hasselnødder groft. Rør havregryn, chokolade og nødder i dejen.
  5. Kom dejen i køleskabet i 30 minutter.
  6. Tænd ovnen på 170 grader.
  7. Del cookiedejen i 20-24 stykker. Tril dem runde, og tryk dem flade med hænderne, så de er ca 1/2 cm høje.
  8. Placer dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 12- 15 minutter. De må ikke ligge for tæt, da de hæver.
  9. Afkøl cookierne på en rist, og opbevar dem i en kagedåse med låg indtil de skal serveres.

Tip: Du kan variere smagen med fx revet appelsinskal, hakkede mandler, tørrede tranebær eller rosiner.

Tid 60 min min
Personer 4 personer
Likes 5 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.