Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Chilisalsa

Billede af retten

Salsaen er supergod til især falafel, gryderetter og chili con carne.

Ingredienser

Chilisalsa

4 friske røde chilier
2 løg
1 spsk olivenolie
2/3 flaske mosede eller 1 dåse flåede tomater
2 spsk tomatpuré
3 spsk vineddike
2 spsk sukker
salt og peber

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Chilisalsa

  1. Skær stilkene af chilierne, kassér dem og skær chilierne i grove stykker.
  2. Vask straks dine hænder, da det kan svie, hvis du kommer til at klø dig i øjnene.
  3. Pil og hak løgene.
  4. Kom olie på en pande og steg løg og chili ved svag varme i 2 minutter.
  5. Tilsæt tomaterne og tomatpuréen og kog det godt igennem.
  6. Tilsæt vineddike, sukker, salt og peber og kog igennem igen.
  7. Lad blandingen køle af og hæld den i et rent syltetøjsglas, før du sætter den i køleskabet.
Tid 20 min
Personer 4 personer
Likes 4 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.