Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Bruschetta

Billede af retten

Bruschetta kan varieres med mange forskellige slags topping: - Pesto (opskrift side 123) med mozzarella, cherrytomater og ristede pinjekerner - Humus (opskrift side121) med agurk og krydderurter -Guacamole (opskrift side 121) med tomat, peberfrugt og basilikum

Ingredienser

Brød

1 hvidt surdejsbrød med sej krumme
Olivenolie
2 fed hvidløg

Tomattopping

2-3 modne tomater
1/2 rødløg (kan undlades)
11/2 spsk olivenolie
1 spsk eddike (fx balsamico)
Salt og peber
1 bøtte basilikum

Snackgrønt

1 augurk
1 bakke cherrytomater
3-4 gulerødder
1 peberfrugt

Tilbehør

Humus
eller
Guacamole
eller
1000 øers dressing
(se links nedenfor)

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Brød

  1. Tænd ovnen  på 200 grader.
  2. Skær brødet i skriver, og dryp lidt olivenolie over.
  3. Grill brødene sprøde, eller rist dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 6 minutter. Hold øje.
  4. Pil 1-2 fed hvidløg og styg hvidløgsfeddene over de ristede skiver brød, så brødet får lidt smag fra hvidløget.

Tomattopping

  1. Skær tomat og rødløg i små tern.
  2. Skyl og hak basilikum. Du skal bruge 3 spsk finthakket persille. Gem lidt hele blade til pynt.
  3. Bland tomater og rødløg med olivenolie, eddike, lidt salt, peber og basilikum.

Bruschetta

  1. Fordel tomattoppingen på brødene og pynt med hele blade basilikum.
  2. Anret brødene på et fad sammen med 2-3 andre slags bruschetta med forskellige topping efter eget valg og et stort fad med snackgrønt og dips.

Du kan finde opskrifterne humus her, guacamol her og 1000 øers dressing her 

Tid 40 min
Personer 4 personer
Likes 2 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.