Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Bønnesalat med spinat og sesam

Billede af retten

Ingredienser

Bønnesalat

250 g friske eller frosne grønne bønner
1 dl vand
2 spsk sesamfrø
100 g spinatblade
1 bundt frisk basilikum
1 spsk olivenolie
1 spsk æbleeddike
½ tsk salt

Se trin for trin guide Føj til indkøbsliste

Bønnesalat

1. Nip enderne af bønnerne og skyl dem.

2. Opvarm en gryde med 1 dl vand og lidt salt.

3. Læg bønnerne i gryden med kogende vand og damp dem i 1-2 minutter under låg. Hæld vandet fra og skyl bønnerne under koldt vand. Sæt dem til side.

4. Rist sesamfrøene på en pande uden olie i 2 minutter. Rør rundt imens, så frøene ikke brænder på. Hæld dem over i en skål.

5. Skyl spinaten og basilikumbladene. Dup dem tørre i et rent viskestykke.

6. Bland spinat og basilikum med bønnerne i en skål. Dryp med olivenolie og eddike.

7. Drys med de ristede sesamfrø og salt og vend rundt i salaten.

Tid 15 min
Personer 4 personer
Likes 1 kunne li' dette
Send til en ven
Pinterest
Facebook
Billede af retten

Andre opskrifter

Her kan du finde flere gode opskrifter.
Du kan også klikke her for at gå til alle opskrifter.