Masser af
god mad

Upload din
opskrift eller
dit tip her

Find opskrift
Upload opskrift eller tip
Bestil bog

Lav din egen Madklub med dine venner

Madklub for børn – invitér vennerne med i køkkenet

Send mor og far ud af køkkenet og overtag komfuret med vennerne med MIT kokkeri i hånden eller på tablet. Det hyggeligt at lave mad sammen med vennerne i en  madklub derhjemme og dyrke og afprøve sine køkkenfærdigheder.

Her får du 10 gode råd til at komme i gang med en Madklub.

  1. Spørg dine venner om I ikke skal starte en Madklub.
  2. Aftal hvor ofte I holder Madklub f.eks. en gang om måneden, I kan evt. aftale med jeres forældre at I skiftes til at være hos hinanden, så Madklubben går på tur.
  3. Start madklubben med at  have MIT kokkeri-kogebogen klar. Eller klik dig ind forbi mitkokkeri.dk, hvor alle opskrifterne er tilgængelige
  4. Sæt jer sammen dagen før madklubben og vælg 2 opskrifter  – en dessert og en hovedret – man skal ALTID sørge for at der er dessert i madklubben.
  5. Lad dine forældrene hjælpe til med at købe ind – og husk at invitere dem til middagen
  6. Sørg for, at I alle har en opgave, når I går i gang med madlavningen. Der er rigeligt at lave til retterne – og så skal der jo også dækkes bord og vaskes op!
  7. Tænd for god musik, mens I laver mad. Det er altid sjovere at lave mad, når der er musik i baggrunden.
  8. Følg opskrifterne – men HUSK det er altid sjovt at tilføre sine egne ideer og kreativitet til maden, så bare giv den gas med krydderierne! Inden I er helt færdige med maden, så hjælp alle til med at smage maden til, så I er enige om at smagen er god for alle.
  9. Nyd maden ved et veldækket bord, der gerne må være lidt pyntet op
  10. Giv hinanden en hånd med opvasken – stadig med musik i baggrunden.

Husk, at del jeres kokkerier på Instagram eller Facebook under #mitkokkeri

 

Gode madklub-opskrifter

 

Besøg hjemmesiden mitkokkeri.dk, hvor der er mange flere lækre opskrifter, tips og køkkentricks og husk at del jeres kokkerier på Instagram eller Facebook under #mitkokkeri

 

Send til en ven
Pinterest
Facebook